Βιογραφικό

________

6932 393998

dimpoukamisa@gmail.com

Δήμητρα Πουκαμισά

Ψυχολόγος Α.Π.Θ. _____

 

Αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2002, και κατέχω άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος του Ψυχολόγου (αριθμός αδείας: 24/11938)

Το 2013 ολοκλήρωσα τετραετή μετεκπαίδευση στη γνωστική συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στην Ελληνική Εταιρία Έρευνας της Συμπεριφοράς του παραρτήματος Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, αποκτώντας την πιστοποίηση επάρκειας γνωστικής συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας  (αριθμός μητρώου: CBT 14-069)

Το 2015, έλαβα εξειδικευμένη διετή εκπαίδευση , στο συντονισμό και σχεδιασμό ψυχοθεραπευτικών ομάδων, ακολουθώντας το γνωστικό και συμπεριφορικό μοντέλο θεραπείας από την Ελληνική εταιρία Έρευνας της Συμπεριφοράς, στο παράρτημα Μακεδονίας.

Το 2017 παρακολούθησα μονοετές ψυχαναλυτικό εισαγωγικό σεμινάριο στην «Ψυχαναλυτική Σκέψη και Πράξη» από τη Βορειοελλαδική Ψυχαναλυτική Εταιρία Θεσσαλονίκης.

Κατά το τρέχον έτος (2018) παρακολουθώ πρόγραμμα εξειδίκευσης στην θεραπεία παιδιών και εφήβων διάρκειας 1 έτους που βασίζεται στο γνωστικό συμπεριφορικό μοντέλο στην Ελληνική Εταιρία Έρευνας της συμπεριφοράς.

Παράλληλα βρίσκομαι σε συνεχή ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση και επιστημονική εποπτεία.

Είμαι μέλος της Ελληνικής εταιρίας Έρευνας της συμπεριφοράς www.eeespm.gr και μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής Θεραπείας (European association for Behavioural and cognitive Therapies) http://www.eabct.com

Διατήρησα  γραφείο Ψυχολόγου σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες για το χρονικό διάστημα από το 2010 ως το 2018. Από το τρέχον έτος (2018) διατηρώ γραφείο ως Ψυχολόγος στη Σέρρες παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ατομικής/ομαδικής γνωστικής και συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας σε εφήβους και ενήλικες.

Κατάρτηση _____

 

Αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Τετραετή μετεκπαίδευση στην γνωστική συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία

Εξειδικευμένη διετή εκπαίδευση , στο συντονισμό και σχεδιασμό ψυχοθεραπευτικών ομάδων

Μονοετές ψυχαναλυτικό εισαγωγικό σεμινάριο στην “Ψυχαναλυτική Σκέψη και Πράξη”

Πρόγραμμα εξειδίκευσης στην θεραπεία παιδιών και εφήβων διάρκειας 1 έτους